Vzhľadom na aktuálnu situáciu môže dôjsť a aj dochádza k zdržaniu dodávok od výrobcov a v preprave. Ďakujeme za pochopenie.

Váš nákupný košík je prázdny

10.02.2022

Kúpeľňa, v ktorej sa budete cítiť dobre

...hoci kúpeľňa nepatrí k miestnostiam, kde by sme trávili väčšinu svojho dňa, chceme sa v nej cítiť dobre. Zútulnite si ju nápadnými doplnkami alebo novým dizajnovým nábytkom. 

 

Myslite prakticky

Pri výbere kúpeľňového nábytku alebo doplnkov treba myslieť najmä na jednoduchú údržbu. Vyberajte si preto kvalitné materiály, ktoré vám vedia uľahčiť čistenie. Nemecká značka BLOMUS sa sústredí nielen na oku lahodiaci dizajn, no výrobky sú mimoriadne príjemné na dotyk a jednoduché na údržbu. 

Rovnako sa treba zamerať aj na praktickosť. Pri moderných kúpeľniach ide zvyčajne o malý priestor, ktorý nechceme zaplniť zbytočnosťami. Všetko, čo sem umiestnime, by preto malo byť nielen pekné, ale najmä plniť svoju funkciu. 
 

 

Multifunkčný vešiak

Ak je vás v domácnosti viac, určite bojujete o vešiaky v kúpeľni. V našom eshope ale nájdete dizajnovo zaujímavé rebríky na uteráky v drevenom a kovovom prevedení, ktoré ponúknu dostatok priestoru celej rodine. K drevenej verzii si viete dokúpiť aj praktickú poličku. Tieto nápadité kúsky určite vyriešia váš problém s pohodenými uterákmi. Najlepšie na nich je, že im nájdete využitie aj v iných miestnostiach. 

 

Doplnky vás vystihujú  

Ak máte kúpeľňový nábytok vybavený, prichádza na rad tá najosobnejšia časť: doplnky. Povedia o vás veľa. Ak máte radi poriadok, siahnite po nadčasových podnosoch, boxoch či košoch. Perfekcionistov zase potešia celé kúpeľňové sady. Všetky produkty tak dokonalo k sebe ladia. 

 

Prevoňajte priestor 

Kúpeľňa sa nám zvyčajne spája s voňavými rituálmi vo vani či sprche. Doprajte si ale odpočinok s príjemnou vôňou, ktorá vám navodí pocit oddychu a relaxácie vždy, keď do miestnosti vojdete. Ak sa vám zunuje v kúpeľni, nájdite jej nové, vhodnejšie miesto. Vyberajte si z rôznych voňavých sviečok alebo difúzerov



 


PRODUKTY V TOMTO ŠTÝLE:

Nástenný dávkovač mydla MODO | white

 

LED stolové kozmetické zrkadlo MODO | black

 

Podnos ABENTO | L

 

 

Nástenný vešiak na uteráky MODO

 

Príručný tíkový okrúhly stolík ELEPHANT

 

Mramorový úložný podnos na mydlo LAMURA

Instagram

Prihláste sa na odber newslettra

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím