Vzhľadom na aktuálnu situáciu môže dôjsť a aj dochádza k zdržaniu dodávok od výrobcov a v preprave. Ďakujeme za pochopenie.

Váš nákupný košík je prázdny

22.11.2020

Jedinečné darčeky, ktoré potešia

...či už riešite vianočné darčeky v predstihu, alebo ich zháňate na poslednú chvíľu, máme pre vás pár milých tipov. Týmito maličkosťami nič nepokazíte... 

Vianoce sú považované za to najčarovnejšie obdobie roka. Všetci na chvíľku spomalíme a venujeme svoj čas našim najbližším. Či už riešite vianočné darčeky v predstihu, alebo všetko doháňate na poslednú chvíľu, máme pre vás pár milých tipov. Týmito maličkosťami nič nepokazíte. 
 

Drevené drobnosti

Keď sa povie masívne dubové drevo, mnohí z nás si predstavia väčší kus nábytku, ktorý je dominantou v interiéri. Dánska značka THE_OAK_MEN prichádza s milou dekoráciou, ktorá poteší milovníkov minimalistického dizajnu. Drevená ozdôbka v tvare vianočného stromčeka zútulní každý domov počas Vianoc. Alebo pokojne počas celého roka. Nájdete ho vo viacerých zaujímavých variantoch. Tento kúsok spadá do kategórie darčekov, ktorými nič nepokazíte. Spája v sebe jednoduchosť, nadčasovosť a moderný dizajn. 
 

 

Teplo domova 

Svetlo vytvára teplo domova, ktoré k Vianociam bezpochyby patrí. Máme ho však radi počas celého roka. Aj vy poznáte hygge milovníkov, ktorí si bez zapálenej sviečky nevedia predstaviť ani jeden večer? Venujte im pod stromček sviečku, pekný svietnik či stojan na sviecu. Prinášame vám pár dokonalých inšpirácií.  
 

 

Pre milovníkov rituálov

Príprava kávy alebo čaju je pre mnohých doslova rituálom. Teplý nápoj by chceli mať všade so sebou. Prekvapte ich a pod stromček im darujte kvalitný a dizajnový termohrnček. Tento praktický a krásny kúsok u nás nájdete vo viacerých farebných vyhotoveniach a troch veľkostiach: 0,2 l, 0,4 l a 0,48 l. 
 

 

Potešte aj seba

Kto povedal, že na Vianoce nemôžete obdarovať aj sami seba? Vybrali sme pre vás pár malých radostí, ktoré by nemali chýbať ani u vás doma počas najmagickejšieho obdobia roka. Nechajte sa inšpirovať a ozdobte svoj interiér. 

 

PRODUKTY V TOMTO ŠTÝLE:

Podnos so svietnikom OAK | BLACK

 

Vianočná dekorácia STAR

 

Darčeková poukážka LIBLIG 100€

 

 

Termo fľaša na vodu KEEP COOL | granite grey
Termo hrnček TO GO CLICK STEEL » 0,2 l | mat light grey

 

Prírodná vonná sviečka SCANDINAVIAN GARDEN | L

 

Instagram

Prihláste sa na odber newslettra

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím