Vzhľadom na aktuálnu situáciu môže dôjsť a aj dochádza k zdržaniu dodávok od výrobcov a v preprave. Ďakujeme za pochopenie.

Váš nákupný košík je prázdny

26.11.2019

LIBLIG predstavuje LIBLIG

...zlepši si bývanie, dáš tým životu zmysel a dokonca zlepšíš a ozdobíš svet, hovoria Dáni. Význam týchto slov je neskutočne hlboký a krásny....

LIBLIG je cesta a filozofia, preto nás poteší, keď si o nás prečítate niečo viac.

Zlepši si bývanie, dáš tým životu zmysel a dokonca zlepšíš a ozdobíš svet, hovoria Dáni. Význam týchto slov je neskutočne hlboký a krásny. Aj my veríme v toto posolstvo. Prostredie, ktoré si doma vytvárame na nás silno pôsobí a ovplyvňuje nás, aj keď si to často vôbec neuvedomujeme.

Máme radi dizajn, jednoduchosť a milujeme prírodu.

Sme hrdí na naše princípy “3U”:

  • ÚPRIMNOSŤ - v prístupe, komunikácii, výbere materiálov
  • UDRŽATEĽNOSŤ - vo vzťahu k prírode
  • UMIERNENOSŤ - vo výraze.

LIBLIG stelesňuje prirodzenosť a čisté línie. Prinášame vám kvalitný nábytok, doplnky a dekorácie pre interiér aj exteriér. Staviame na prírodných materiáloch ako drevo, kov, betón, mramor, ľan. Ich umiernený výraz je podporený tlmenou farebnou škálou.

Pod LIBLIG strechou sa stretáva jedinečný, starostlivo vybraný mix produktov od renomovaných európskych značiek. Pri ich výbere sme dbali na to, aby značka a jej produkty spĺňali aspoň jedno našich kritérií. Záleží nám na používaní lokálnych surovín a tradičných techník overených generáciami, na udržateľnosti prírodných zdrojov a sile príbehu značky a jej produktov. Okrem toho nám záleží aj na tom, aby boli produkty vyrábané handmade, čiže ručným procesom, ktorý im dodáva individualitu a charakter a v optimálnom prípade lokálne. LIBLIG podporuje používanie recyklovaných materiálov a slow collection.

Domov by mal byť miestom pokoja, tepla, rovnováhy, krásy a chvíľ s rodinou či priateľmi. Veríme, že sortiment, ktorý pre vás s láskou vyberáme, chytí za srdce aj vás a nájdete si v ňom kúsky, ktoré prinesú do vášho domova ďalší kúsok útulnosti, pohody a tepla a budú vám dlho robiť radosť.
Napokon malý tip: ak bude treba, s radosťou sa postaráme, aby sa položky z vášho wishlistu dostali k niekomu, komu na vás veľmi záleží ale potrebuje poradiť s výberom darčeka. Stačí nám dať vedieť na atelier@liblig.sk :). 

Tak nech sa páči, vstúpte a zútulňujte vaše najmilšie miesto - váš domov.


S láskou,                                                         
Váš LIBLIG - Ateliér čistých línií  

 

Instagram

Prihláste sa na odber newslettra

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím