Vzhľadom na aktuálnu situáciu môže dôjsť a aj dochádza k zdržaniu dodávok od výrobcov a v preprave. Ďakujeme za pochopenie.

Váš nákupný košík je prázdny

24.10.2020

Jeseň. Ideálny čas na štýlový interiér

...jeseň je ideálny čas na spomalenie a hľadanie pohody. Vytvorte si počas upršaných dní doma priestor, kam sa budete radi vracať.... 


Nezáleží na tom, či na jeseň radšej vybehnete na dlhú prechádzku do zafarbeného lesa, alebo trávite veľa času doma s dobrou knihou v ruke. Jeseň je ideálny čas na spomalenie a hľadanie pohody. Vytvorte si počas upršaných dní doma priestor, kam sa budete radi vracať. 
 

Kúsok prírody

Dizajn v posledných rokoch opäť objavuje krásu prírody. Do interiéru sa vracia cez nábytok, doplnky, obklady či dekorácie. Tento trend v sebe nesie hlbší zmysel. Recyklované materiály odkazujú na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Do popredia sa dostáva ručná práca (či už skutočná alebo zdanlivá). Každý kúsok je tak unikátny a hovorí svoj jedinečný príbeh. Nábytok, ktorý v určitých líniách dokonalo kopíruje prírodu ju k vám bezpochyby prinesie. Nechajte sa inšpirovať. 
 


 

Zelená oáza

Ak ste milovníkmi kvetov, jeseň je ideálnym obdobím na sušené kytice alebo farebné lesné plody. Fantázii sa medze nekladú. Kým živé kvety zdobia váš domov počas celého roka, kvety vo váze si viete meniť podľa chuti. Navyše, pekná váza je bezpochyby pútavou dekoráciou aj bez kvetín. 
 


 

Štýlový poriadok

Jeseň je ideálny čas na zorganizovanie bývania. Dobrou správou je, že úložné priestory v domácnosti už dlho neplnia iba podmienku funkčnosti. Praktické organizovanie vecí je dnes estetickou súčasťou interiérového dizajnu. Štýlové boxy, koše, poličky alebo podnosy. Ak raz začnete, nebudete vedieť prestať. Poriadok a systém budete potrebovať v každej miestnosti svojho domu či bytu. Napadlo by vám, že dizajnovým počinom môže byť napríklad obyčajný vešiak? 
 


 

Zhlboka sa nadýchnite

Vôňa so sebou nesie spomienky. Pekné okamihy si pamätáme najmä vďaka nej. Prevoňajte svoj interiér so štýlom. Inšpirujte sa kúskami, ktoré sme pre vás vybrali. Voňavé, s jednoduchým nadčasovým dizajnom a čistými líniami.

 

PRODUKTY V TOMTO ŠTÝLE:

 

Difuzér s vôňou horiaceho dreva FLAVO

 

Náhradná náplň do difuzéra FRAGA | francúzska bavlna

 

Difuzér FRAGA | francúzska bavlna

 

 

Súprava 2 ks konferenčných stolíkov FERA | nomad

 

Polička PANOLA | nomad

 

Konzoly k poličke PANOLA (set 2 ks) | nomad

 

Instagram

Prihláste sa na odber newslettra

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím